عسل گراوان

عسل گراوان

عسل یک ماده ی غذایی مفید و پرارزش بوده که از قرن ها پیش به عنوان مقوی ترین و عالی ترین غذاها شناخته شده است. همچنین این ماده به علت ویژگی های شفابخشی که دارد، در درمان بیشتر بیماری ها به عنوان دارو کاربرد داشته است. ماده ی اصلی عسل شهد گیاهان و گل های شفا بخش است که به وسیله ی زنبور عسل بعد از مکیدن و تغلیظ و تغییر دادن شکل، درست شده و به عنوان غذایی کامل و خوشمزه در دسترس انسان ها قرار می گیرد. ما در مقاله ی زیر به بررسی خواص عسل گراوان می پردازیم.

زنبور چطور شهد را به عسل تبدیل میکند؟

این ه ی کوچک، دو معده دارد. ابتدا شهد گل ها و گیاهان مکیده شده به معده ی اول زنبور عسل که به آن چینه دان می گویند، وارد شده و سپس در معده ی دوم عملیات گوارشی روی آن انجام می شود. گفتنی است معده ی اول توسط یک دریچه به معده ی دوم متصل است.

همه ی مراحل تبدیل شدن شهد به عسل در چینه دان انجام شده و عسل رسیده به وسیله ی خرطوم به درون سلول های مومی ریخته می شود. زنبور در صورت وم با فشار آوردن به ماهیچه های اطراف، دریچه را باز کرده و بدین طریق عسل به معده ی دوم ریخته می شود.

ساخت عسل

برخی افراد تصور می کنند که عسل مدفوع زنبور است. در حالی که این تصور کاملا اشتباه بوده و مدفوع زنبور ماده ی قهوه ای رنگ یا آجری شکلی است که معمولا در خارج کندو دفع شده و به هیچ عنوان قابل مصرف نمی باشد.

پس عسل نه تنها از فضولات زنبور نیست، بلکه هیچ گونه رابطه ای هم بین عسل و فضولات زنبور عسل وجود ندارد.

خرید عسل

تفاوت عسل گراوان با عسل طبیعی

  • عسل گراوان از لحاظ طعم و مزه و تاثیری که روی بدن دارد با عسل طبیعی پرورشی متفاوت بوده و دنیایی مجزا دارد که با مزه کردن این عسل، این تفاوت برای شما آشکار می شود.
  • زنبورداری عسل گراوان به گونه ای است که برای درمان کردن بیماری های زنبور، تنها از موادی طبیعی مثل تنباکو و در زمان های خاصی استفاده می شود و از درمان با مواد مضر خودداری می شود. این کار با این هدف انجام می شود که از ورود تاثیرات مضر مواد شیمیایی به درون عسل جلوگیری بشود.

این در حالی است که در عسل طبیعی برای مداوا و همچنین پیشگیری بیماری های ویروسی از داروهایی مثل بای وارول، آپی لایف وار، اسید اگزالیک و … استفاده می گردد. گفتنی است این مواد شیمیایی بوده و موجب تنبل شدن و گیج شدن زنبور عسل می گردد. تا جایی که حتی ممکن است بر اثر بی دقتی و بی تجربگی برخی زنبوردارها، این مواد به درون عسل رفته و عسل طبیعی را به یک ماده ی خطرناک تبدیل کند.

عسل گراوان

  • همچنین در عسل گراوان سرکندوها به وسیله ی میخ به کندو وصل می شود تا زنبور نتواند به طور مکرر از کندو بازدید نماید. این در حالی است که در عسل طبیعی، زنبوردار مرتبا به کندوها سر می زند. این کار زنبوردار باعث می شود که کندو مقدار زیادی از گرمای خودش را از دست بدهد. در این مواقع زنبوردار مجبور می شود که کندو را به یک تعادل دمایی برساند. گفتنی است این عمل خارج از برنامه ی زنبور عسل بوده و یک استرس و شوکی را به زنبور وارد می کند.
  • در عسل گراوان زنبورها بعد از استقرار درون کوهستانهای سرسبز و پر گل از اول فصل بهار تا اواسط فصل پاییز درون کوهستان می مانند و از انتقال و جا به جایی آن ها خودداری می شود. با این کارها، برای زنبور عسل امنیت و آرامشی ایجاد می شود و زنبور عسل در نهایت با آرامش کامل به تولید عسل می پردازد تا یک عسلی طبیعی با کیفیت برای شما تولید بشود و شما از آن بهره ی دارویی ببرید.

این در حالی است که در تولید عسل طبیعی، زنبورهای عسل از یک منطقه ی کوهستانی به کوهستان دیگر می روند. اگرچه بدین طریق محصول باکیفیت تر و بهتری تولید می شود ولی لرزش ماشین و فراز و نشیب ها باعث ایجاد تنش و استرس در کندو و همچنین تحریک حس فرار در زنبور می شود.

عسل فروشی


عسل مادر عسل ,ی ,زنبور ,های ,یک ,کندو ,می شود ,زنبور عسل ,است که ,معده ی ,عسل گراوانمنبع

عسل را بهتر بشناسیم

عسل آویشن و درمان سرفه

پیشگیری از سرطان با استفاده از بره موم

عسل تک گل

ازکجا بفهمیم عسل طبیعی است؟

خواص درمانی عسل

مورچه های عسلی

مشخصات

آخرین جستجو ها

اتوماسیون صنعتی اندروید تایم دکتر ایمپلنت تهران ایران اپلیکیشن اطلاعات عمومي خود در مورد انواع بيماري ها را بالا ببريم خرید انواع الپتیکال طنزوسرگرمی الکتروموتور تکفاز و سه فاز سیمپسون Seang7jlybqc rumah