برای تشخیص عسل طبیعی اگر مقداری عسل طبیعی را در یک لیوان آب سرد بریزید، می‌بینید که عسل کاملا حالت چسبندگی خود را حفظ می‌کند و خیلی سخت و دیر در آب سرد حل می‌شود اما عسل تقلبی سریع در آب حل می‌شود.

اگر عسل را داخل لیوان محتوی آب بریزید، چنانچه به صورت عمودی وارد لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نگردد، عسل مطلوبی است، ولی اگر عسل هنگام ریختن، در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص کمتری برخوردار است.

رس زدن عسل

رس زدن به معنای رسوب کردن و کدر شدن عسل است. عسل طبیعی به دلیل داشتن دیاستاز بعد از مدتی ته‌ نشین می‌شود و رس می‌زند؛ یعنی ذرات قند عسل متبلور می‌شود و عسل مانند روغن نباتی سفت مي شود.

تفاوت آن با شكرك زدن كه در مربا ايجاد می‌شود اين است كه بلورهاي عسل رس زده خيلي ريز تر از بلورهاي مرباي شكرك زده مي باشد.

مزه کردن

عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که فقط در عسل وجود دارد و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه می باشند.

لذا افراد می توانند با مصرف زیاد و توجه دقیق درجه خلوص عسل را تشخیص دهند.باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل.

عطر و بوی طبیعی

اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش بو و رایحه مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام کنید. برای تشخیص عسل طبیعی میتوانید از این روش نیز استفاده کنید.

آب شدن در دهان

از راه های تشخیص عسل طبیعی میتوان گفت که: عسل طبيعي به سرعت در دهان آب مي شود و پس از مصرف ايجاد انرژي مي كند


عسل مادر عسل ,آب ,می‌شود ,مزه ,طبیعی ,حل ,عسل طبیعی ,که عسل ,در آب ,و عسل ,آب حلمنبع

عسل را بهتر بشناسیم

عسل آویشن و درمان سرفه

پیشگیری از سرطان با استفاده از بره موم

عسل تک گل

ازکجا بفهمیم عسل طبیعی است؟

خواص درمانی عسل

مورچه های عسلی

مشخصات

آخرین جستجو ها

چشم انتظارم زندگی زنبور عسل فیلم سریال98 فروشگاه معرفی اجناس ارزان اینجا همه چی هست خرید بهترین لوازم يدكى سايدبوم كوماتسو * کسب درآمد* فروشگاه معرفی اجناس ارزان editelite کمیته علمی کامپیوتر و فناوری اطلاعات آموزشکده فنی ابن حسام