خواص عسل

از گذشته تا به امروز از عسل برای درمان بیشتر بیماری ها استفاده می شده است. می توان گفت مهمترین خاصیتش، ضد میکروب بودنش است. این در حالی است که عسل یک ماده ی خوراکی بوده و باید محیط بسیار خوبی برای پرورش یافتن میکروب ها باشد. لکن میکروب ها در عسل از بین رفته و اجسادشان هم به مرور زمان از بین می رود. چرا که عسل حاوی مقادیری از آنزیم دیاستاز و آنتی بیوتیک است. ما در مقاله ی زیر به بررسی خواص عسل می پردازیم. عسل شیره شیرین و سالمی است که می تواند جایگزین قند شود و دارای خواص متعددی است.

 

شهد چگونه به عسل مبدل می گردد؟

زنبور عسل در عضوی از بدن خود که به آن چینه دان می گویند شهد را جمع آوری نموده و سپس در آنجا یک سری عملیات روی آن انجام می شود. مثل این که مقداری از ساکاروز شهد به قندهای ساده تبدیل شده و شهد به عسل تبدیل می شود.

زنبور عسل به طور غریزی به سوی گل ها و گیاهان شفا بخش رفته و شهدشان را جمع آوری می کند. عسل طبیعی از مواد مغذی مفیدی است که نیازهای دارویی و غذایی انسان ها را تامین می نماید.

یکی از استانداردهایی که برای عسل های طبیعی تعریف شده است این است که اگر زنبور عسل به جای شهد از قند یا شکر استفاده نماید، عسلش طبیعی نیست.

فایده ی عسل برای سلامتی

عسل فواید زیادی برای سلامتی دارد. برخی خواص عسل عبارتند از:

 

  • تقویت قوه ی بینایی
  • رفع حملات میگرنی
  • پیشگیری از پوکی استخوان
  • افزایش طول عمر
  • ضد پیری
  • کمک به کاهش وزن
  • آرام بخش
  • افزایش انرژی
  • کاهش کلسترول

 

 

  • درمان بی خوابی
  • ضد سرطان
  • کمک به هضم غذا
  • ضد التهاب
  • ضد سرفه
  • تقویت حافظه
  • درمان عفونت واژن
  • درمان خشکی پوست
  • درمان زوال عقل

 

 


عسل طبیعی

مصرف عسل طبیعی باعث برطرف شدن علائم آلرژی می شود

یکی از خواص عسل این است که می تواند به شما به کاهش علائم حساسیت و آلرژی کمک نماید. عسل طبیعی با داشتن مقادیر کمی از گرده ی گل به عنوان واکسن طبیعی عمل کرده و می تواند آلرژی شما را برطرف نماید. شما با خوردن عسل، مقداری گرده ی گل به بدنتان وارد می نمایید.

این موضوع باعث می شود آنتی بادی هایی در بدنتان تولید بشود که با گرده ی گل مبارزه کند. این بدان معناست که بدنتان به صورت تمام وقت یک حالتی دفاعی در مقابل آلرژی به خود گرفته و با ورود مقداری گرده ی گل، به صورت تهاجمی عمل می کند.

خواص عسل و رفع حملات میگرنی

افرادی که به صورت دائم دچار حملات میگرنی می شوند، بایستی در ابتدای حمله، ۱ قاشق مرباخوری از عسل محلول را در نیم لیوان آب گرم مخلوط کرده و جرعه جرعه بنوشند. شما می توانید در صورت ضرورت، ۲۰ دقیقه ی بعد این عمل را تکرار نمایید. مخلوط عسل با آب گرم می تواند باعث تسکین درد شود.

درمان بی خوابی

یکی دیگر از خواص عسل درمان بی خوابی است. اگر شما نمی توانید بخوابید، از ترکیب شیر و عسل استفاده نمایید. برای این کار ۱ قاشق چایخوری از عسل را با ۱ لیوان شیر گرم مخلوط کرده و مصرف نمایید. با این کار روحتان آرامش یافته و راحت به خواب می روید. حتی می توانید این مقدار عسل را به یک استکان چای بابونه اضافه کرده و مصرف نمایید.

درمان خشکی پوست

شما می توانید از عسل برای درمان خشکی پوست استفاده نمایید. برای این کار باید عسل را به میزان مساوی با روغن زیتون مخلوط کرده و سپس به آن کمی آب لیمو زده و روی قسمت های خشک پوست بمالید. سپس بعد از ۱۵ دقیقه، آبکشی نمایید.

خاصیت عسل

ضد سرفه

عسل درمانی قدیمی برای سرفه است و این یک نمونه از خواص عسل است. عسل گلو را پوشانده و با تسکین دادن اعصاب گلو، آن را آرام می کند. تا جایی که برخی پزشکان معتقد هستند که مصرف ۲ قاشق غذاخوری عسل درست به اندازه ی داروهای ضد سرفه موثر است.

خواص عسل و رفع التهاب سینوس

یکی از خواص عسل این است که به رفع التهاب سینوس کمک می کند. شما برای این کار باید عصرها قبل از خواب ۱ قاشق چایخوری از عسل را مصرف نمایید تا به تدریج علائم مرتبط با سینوزیت در شما برطرف گردد.

ضد سرطان از خواص عسل

عسل طبیعی یک ماده ی ضد سرطان است و این از دیگر خواص عسل است. در واقع، عسل سرطان را درمان نمی کند ولی از تشکیل تومور و ابتلا به سرطان پیشگیری می نماید.

آیا عسلی که رس زده است طبیعی است؟

عسلی که رس(شکرک) زده است، عسلی طبیعی بوده و بلورهای ایجاد شده در آن یکنواخت و نرم است و به دندان های شما نمی چسبد. زمان خوردن در گلوی خود احساس زبری نکرده و بافت آن همانند روغن نرم است.

این در حالی است که عسل غیر طبیعی، شکرک نمی زند یا خیلی دیر به دیر شکرک می زند. معمولا بلورهای موجود در آن خشن و زبر بوده و زیر دندان حس می گردد. همچنین در هنگام خوردن آن در گلوی خود احساس زبری می نمایید.

در بعضی کشورهای آمریکایی و اروپایی، عسل را به شکل شکرک زده بسته بندی کرده و به فروش می رسانند. بر خلاف تصور اشتباه مردم ایران که عسل رس زده را تقلبی و غیر طبیعی می دانند.

متاسفانه برخی تولید کنندگان عسل به جای این که اطلاع رسانی صحیحی در مورد  شکرک زدن عسل طبیعی داشته باشند، آن را بعد از جمع آوری به مدت زمان سی دقیقه با دمای ۶۰ درجه حرارت می دهند تا دیگر عسل شکرک نزند. به این طریق اگرچه، عسل دیگر شکرک نمی زند ولی بسیاری از آنزیم ها و خاصیت های عسل طی حرارت دیدن از بین رفته و فقط ماده ای شیرین به نام عسل بر جای می ماند.

عسل ,طبیعی ,ها ,ی ,کند ,ضد ,است که ,می شود ,می کند ,عسل را ,کرده و<a href=منبع

عسل را بهتر بشناسیم

عسل آویشن و درمان سرفه

پیشگیری از سرطان با استفاده از بره موم

عسل تک گل

ازکجا بفهمیم عسل طبیعی است؟

خواص درمانی عسل

مورچه های عسلی

مشخصات

آخرین جستجو ها

خرید بهترین مبل راحتی کسب و کار فروشگاه خرید تره شهرستان درگز نمره ها حس لاو|دانلود آهنگ جدید,دانلود فیلم تماشاي آنلاين فيلم هاي سينمايي کلاس های آموزشی تخصصی در تبریز تحصیل درآلمان / مهاجرت به آلمان خرید و فروش انواع قطعات لودر هپکو