عسل آویشن

آویشن گیاهی کرکدار و سفید است که در دشت های سرد و معتدل کشور می روید. از زمان های قدیم از این گیاه برای درمان بیماری سرماخوردگی استفاده می شده است. مصری های باستان از این گیاه برای شستشوی بدنشان استفاده می کرده اند، در حالی که یونانیان از آن برای بخور استفاده می کردند. برگ، روغن و گل این گیاه برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. این گیاه به شکل خشک و تازه استفاده می شود. هر دو آویشن خشک و تازه را می توان برای آشپزی استفاده نمود. ما در مقاله ی زیر به بررسی خواص عسل اویشن می پردازیم.

عسل آویشن چه ویژگی هایی دارد؟

این عسل از گرده های گونه های مختف آویشن خصوصا گونه ی آویشن زیره ی سیاه، آویشن وحشی و آویشن معمولی بدست می آید. مثلا عسل گیاه آویشن کشور نیوزلند از گونه های آویشن معمولی و عسل گیاه اویشن ایتالیا از آویشن زیره سیاه و آویشن وحشی و عسل آویشن یونانی از آویشن وحشی بدست می آید.

عسل اویشن می تواند از یک یا چند گل ساخته شود. در حقیقت تمامی عسل های تک گله می توانند از چند گل مختلف تهیه گردند که از یکی از آن ها استفاده ی بیشتری می شود. برای این که بتوان عسلی را تک گله نامید، بایستی ۴۵% گرده ها فقط از یک گونه ی گل گرفته شود. معمولا عسل اویشن تک گله بوده و در آن از گونه های دیگر گل بسیار کم استفاده می شود.

رنگ عسل آویشن عقیقی قرمز بوده و به مرور زمان تغییر پیدا کرده و شفاف تر از قبل می شود. این عسل رایحه ی شدیدی داشته و طعم و مزه ی آن نیز ماندگار است. مزه اش نیز یک مزه ی صغم گونه است و بوی فلفل و میخک دارد.

خواص مختلف عسل آویشن

  • عسل اویشن دارای ویتامین های E، A و c است. همچنین شامل پتاسیم، سدیم، کلسیم، مس، روی، آهن و منیزیم است.
  • عسل اویشن خاصیت خلط آوری و ضد سرفه داشته و برای گرفتگی صدا موثر است.
  • برای بهبود کوفتگی از این عسل استفاده می شود.
  • برای درمان آکنه از این عسل استفاده می شود.
  • برای درمان التهاب معده بسیار مفید است.
  • عسل گیاه آویشن خستگی را از بین می برد.
  • برای تقویت نمودن سیستم ایمنی بسیار مفید است.
  • برای دستگاه گوارش بسیار مفید است.
  • از عسل اویشن برای درمان و التیام سریع زخم ها استفاده می شود.
  • برای پیشگیری از بیماری هایی مثل سرطان و بیماری های قلبی مفید است.

 

خواص عسل آویشن

 


برای خرید عسل آویشن کلیک کنید.

خاصیت ضد سرفه عسل آویشن

عسل آویشن به بهبود سرفه ی ما کمک می کند. هنگامی که این عسل با چای داغ و لیمو ترکیب می گردد، شما را از رخوت و بی حالی که علائم بلغم است بیرون می آورد. ویسکوزیته ی عسل سازگاری شیرین و چسبناک به آن داده و مصرف آن باعث می شود که یک لایه ی محافظ روی گلو قرار گرفته و سوزش و خارش گلو برطرف گردد. چرا که عسل اویشن باعث جلوگیری از تکثیر عفونت و باکتری ها می شود.

برای تاثیر بیشتر این عسل، بایستی عسل گرما ندیده و خام باشد و شما بعد از مصرف، حداقل تا ۱ ساعت غذا و نوشیدنی نخورید. شما باید این کار را چند بار در روز تکرار نمایید.

 آرام کننده التهاب معده

التهاب معده یک نوع بیماری گوارشی است که مصرف عسل گیاه آویشن در بهبود آن بسیار موثر است. عسل گیاه آویشن در داخل معده یک حالت نرمی ایجاد کرده و باعث می شود سوزش آن بهبود یابد. بهتر است عسل اویشن را صبح ناشتا با معده ی خالی مصرف نمایید و خوردن نوشیدنی و غذا را تا حداقل ۱ ساعت پس از غذا به تاخیر بیاندازید.

رفع خستگی با مصرف عسل

عسل گیاه آویشن ماده ای مغزی بوده که برای میزان نگه داشتن انرژی، افزایش اشتها، جلوگیری از کم خونی و رفع خستگی بسیار مفید است.

تقویت کننده ی سیستم ایمنی بدن است

طبق تحقیقات انجام شده، گرده های گل خاصیت ایمنی بخشی داشته و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. گفتنی است عسل این کار را با افزایش تعداد گلبول های سفید انجام می دهد.

البته ناگفته نماند که گرده های عسل گیاه آویشن ممکن است در برخی افراد ایجاد حساسیت و آلرژی کرده و تهدیدی برای سلامتیشان گردد. حساسیت به عسل، حساسیت به آنزیم های موجود در آن است که توسط زنبور تولید شده است. در این مواقع، افراد دارای آلرژی بایستی از مصرف عسل و محصولاتی که به وسیله ی زنبور عسل تهیه می شوند پرهیز نمایند.

عسل آویشن و خواص آن

مفید برای درمان زخم ها

عسل اویشن خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی داشته و به بهبود زخم ها کمک شایانی می نماید. حتی این عسل برای درمان سوختگی ها نیز استفاده می شود. عسل رطوبت زخم را گرفته و باعث بهبود زخم و پیشگیری از عفونت باکتریایی آن می شود.

پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان

عسل گیاه آویشن از سلول ها در مقابل خطر اکسایش مراقبت می کند و به پیشگیری از بیماری هایی مثل دیابت، سرطان و بیماری های قلبی کمک شایانی می کند.


عسل مادر عسل ,آویشن ,های ,ی ,استفاده ,اویشن ,می شود ,استفاده می ,عسل اویشن ,برای درمان ,عسل آویشنمنبع

عسل را بهتر بشناسیم

عسل آویشن و درمان سرفه

پیشگیری از سرطان با استفاده از بره موم

عسل تک گل

ازکجا بفهمیم عسل طبیعی است؟

خواص درمانی عسل

مورچه های عسلی

مشخصات

آخرین جستجو ها

مبلمان اداری یکتا matin ایجاد محیطی شاداب تر ، دلپذیرتر ، امن تر و دوست داشتنی تر در مدارس عصرچت ❤️ نوین سلامت دیجی کالا مارکت چیتاب دستمزد نقاش ساختمان فروشگاه اینترنتی پارهند